Garancija kvaliteta

Garantujemo za kvalitet naših softvera na 8 nivoa

Sigurni smo u kvalitet  proizvoda i usluga koje pružamo, pa Vam dajemo maksimalnu garanciju za njih.

Garantujemo:

Ispravnost
Svaki naš softver je testiran i potpuno ispravan, ali i više od toga – radi ono za šta je predviđen: skraćuje vreme, potrebno za poslovni proces.
Instalaciju
Instalacija našeg softvera je naša obaveza. Dovoljno je da je funkcionalno mrežno okruženje u kom se vrši instalacija i naš tim će osposobiti softver za rad.
Obuku
Pružamo sveobuhvatnu obuku za rad u svakom našem softveru. Broj korisnika koji prolaze kroz obuku nije ograničen. Svi su dobrodošli.
Korisničko uputstvo
Dolazi uz svaki softver. Isporučujemo ga u elektronskoj ili štampanoj formi. Ilustrovano je slikama i pisano jezikom koji je blizak korisniku.
Konsultantske usluge
Važno je da znate kako nešto da uradite, ali je još važnije da znate zašto nešto radite. U tome će vam pomoći naši konsultanti.
Podršku u radu
Na svaki vaš zahtev odgovaramo odmah, a najkasnije u roku od 24 sata. Pitajte nas kad god se javi potreba.
Održavanje
Kupovinom softvera, naša saradnja sa vama se ne završava, već počinje. Pružamo pomoć u održavanju, isporučujemo nove verzije, unapređujemo postojeće.
Razvoj po zahtevu korisnika
Tek kad počnete da koristite, počnete i da sagledavate mogućnosti novog softvera. Tako se rađaju nove ideje i novi zahtevi. Tu smo da ih razvijemo za vas.

Sa nama ništa nije nemoguće, jer nam je vaše zadovoljstvo na prvom mestu!